Robert Roel van den Bos

Mark van de Donk

Instructie

Lessen

Mark geeft dressuurles en is Orun-gediplomeerd instructeur. Hij heeft meerdere paarden gereden tot op hoog niveau en streeft ernaar om samen met zijn leerlingen op een prettige manier het maximaal haalbare resultaat uit de combinatie te halen. Omdat hij zelf actief is in de wedstrijdsport, weet hij onder andere wat er in de ring van je verwacht wordt. Mark werkt dan ook competentiegericht en begeleidt zijn leerlingen op een doelmatige en prettige manier bij het trainen van het paard of de voorbereiding op een wedstrijd.

 DSC1557 

Clinic

Daarnaast is er de mogelijkheid dat Mark een clinic of demonstratie geeft op locatie, waar op een duidelijke manier instructie wordt gegeven aan verschillende ruiters die hij in de clinic begeleidt. Ook kan hij één paard uit de eigen stal meebrengen om een demonstratie mee te rijden. Interesse? Neemt u dan contact op voor informatie op maat.

specialv d les 

Instructie week en weekend

Vraag naar de mogelijkheden

 

Trainings Client

Paard en ruiter willen voortuitgang zien bij de sportieve ontwikkeling van hun paard en zichzelf. Hebben behoefte aan een professionele en paard vriendelijke omgeving waar beiden kunnen leren, presteren en het goed hebben. Dat is wat wij u graag willen bieden.

Wat is een training client, lees verder als TC:

Een TC heeft zijn of haar paard bij ons op stal staan. Wij zorgen ervoor dat het paard dagelijks zijn basis verzorging krijgt. Een mooie schone stal, meerdere malen op een dag ruwvoer en van krachtvoer wordt voorzien. Het paard zal ook buiten worden gezet zoals in de weide/ paddock of in de molen.

Een TC houd meer in. Wij begeleiden de client en zijn paard minimaal één of meerdere malen per week met de training en maken samen een trainingschema op, zodat de TC ten alle tijde doordacht traint en het paard zich op de meest plezierige manier ontwikkelt.

De TC hoort bij het team en kan natuurlijk van alle faciliteiten gebruik maken maar gezien een ieder serieus met de sport bezig is, op zorgvuldig gekozen momenten. Zodat de TC zich vrij kan voelen en de trainer en zijn team nooit mis zullen grijpen in de werkdag.

U hebt behoefte aan meer intensive begeleiding en professionele training voor u en voor uw paard. Dan doen wij u een speciaal op maat gemaakt voorstel.

joos lesFoto credit: Josephine van Dalsen

 

Yoeki Bos Foto credit: Yoeki Bos

 

 

 

Kallenbroekerweg 175 | 3784 VA Terschuur, The Netherlands | +31 (0) 6 289 36 229 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
logo kraaij logovosbergen logovanhuetbeter1  

Tarieven  -  Design by || The Promo Factory || 2012  -  Algemene voorwaarden